Personvern og informasjonskapsler

Informasjonskapsler på nettsidene til Framsenteret og FramForum

Framsenteret.no og FramForum bruker Google Analytics for webanalyse og besøksstatistikk. Tjenesten benytter cookies/informasjonskapsler. Dette gjøres for å hjelpe oss å analysere hvordan nettstedet vårt brukes.

Informasjonen som informasjonskapselen samler inn om din bruk sendes til Google og lagres på selskapets servere i USA. Framsenteret.no har et script (kode) som fjerner de siste sifrene fra IP-adressen din før informasjonen lagres av Google Analytics. Dette gjør at analyseverktøyet kan anslå brukerens geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes for å identifisere den enkelte brukeren.

Google vil bruke denne informasjonen for å vurdere bruk av nettsiden, lage rapporter til oss om aktiviteten på nettstedet, og for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av internett. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å innstallere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Framsenteret vil bruke statistikkopplysningene til å forbedre nettstedet. Vi vil ikke bruke opplysningene til å identifisere enkeltpersoner. Statistikkdata vil ikke bli sammenstilt med data fra andre kilder.