«Forskerne kommer!» er en formidlingstjeneste produsert av Framsenteret. I forbindelse med de nasjonale forskningsdagene fyller vi bilen med forskere fra senterets medlemsinstitusjoner og reiser på turné. Målet er å gi deg ny viten og inspirasjon. Les mer her.

Den norske historien i Antarktis startet med hvalfangsten i Sørishavet, og fortsatte med vitenskapelige ekspedisjoner til kontinentet i sør. Antarktis er i dag mer aktuelt enn noensinne. Les mer.

Hvordan påvirkes livet i Polhavet av den økende smeltingen av havis? Dette kan du lære med om på utstillinga Living Ice i Lysgården på Framsenteret.

Les mer her!

To tårn og to mennesker symboliserer Arktis og Antarktis når vi kommer inn i Lysgården på det nye Framsenteret. Hvem var disse to personene som viser veien mot nord og mot sør?

Les mer her!

Andre sider
Informasjon til ansatte Framsenteret bygg/Information to employees in the Fram Centre building

Les mer om Framsenter-bygget »

Ansatte, kontakt- og fakturainformasjon

Her finner du oversikt over faglig ledelse, sekretariat, ansatte i Framsenteret Drift AS, og ansatte i institusjoner som har kontorer i Framsenterets bygg i Tromsø.

Søk blant alle ansatte »

Møterom, arrangementer og kantine

Her finner du informasjon om vår kantine og vårt møte- og konferansesenter.

Møterom, arrangementer og kantine

Media service

Foto, kilder, og statistikk. Vi er også behjelpelig med å skaffe deg kontakt med relevante forskere.

Media service »

Nyhetsarkiv

Les relevante artikler om forskning og forvaltning på klima og miljø i nordområdene. De fleste artiklene er produsert av oss, eller en av de 21 medlemsinstitusjonene.

Se oversikten »