«Forskerne kommer!» er en formidlingstjeneste produsert av Framsenteret. I forbindelse med de nasjonale forskningsdagene fyller vi bilen med forskere fra senterets medlemsinstitusjoner og reiser på turné. Målet er å gi deg ny viten og inspirasjon. Les mer her.

Den norske historien i Antarktis startet med hvalfangsten i Sørishavet, og fortsatte med vitenskapelige ekspedisjoner til kontinentet i sør. Antarktis er i dag mer aktuelt enn noensinne. Les mer.

Hvordan påvirkes livet i Polhavet av den økende smeltingen av havis? Dette kan du lære med om på utstillinga Living Ice i Lysgården på Framsenteret.

Les mer her!

To tårn og to mennesker symboliserer Arktis og Antarktis når vi kommer inn i Lysgården på det nye Framsenteret. Hvem var disse to personene som viser veien mot nord og mot sør?

Les mer her!

Andre sider
Bygget, parkering og vareleveranse

Framsenterets bygg inneholder  laboratorier, kontorer, møte- og konferansefasiliteter, bibliotek, lager og annen infrastruktur som sørger for at vi kan drive best mulig forskning.

Les mer om Framsenter-bygget »

Ansatte, kontakt og fakturainformasjon

Her finner du oversikt over ansatte i Framsenteret AS, og ansatte i institusjoner som har kontorer i Framsenterets bygg i Tromsø.

Søk blant alle ansatte »

Møterom, arrangementer og kantine

Her finner du informasjon om vår kantine og vårt møte- og konferansesenter.

Møterom, arrangementer og kantine

Media service

Vi er behjelpelig med blant annet tilgang til foto, kilder, og statistikk. Vi er også behjelpelig med å skaffe deg kontakt med relevante forskere. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Media service »

Nyhetsarkiv

Les relevante artikler om forskning og forvaltning på klima og miljø i nordområdene. De fleste artiklene er produsert av oss, eller en av de 21 medlemsinstitusjonene.

Se oversikten »