Hvordan påvirkes livet i Polhavet av den økende smeltingen av havis? Dette kan du lære med om på utstillinga Living Ice i Lysgården på Framsenteret.

Les mer her!

To tårn og to mennesker symboliserer Arktis og Antarktis når vi kommer inn i Lysgården på det nye Framsenteret. Hvem var disse to personene som viser veien mot nord og mot sør?

Les mer her!

Andre sider
Framsenteret, bygg

Framsenterets bygg ligger i Tromsø sentrum, vegg i vegg med Polaria. Bygget inneholder  laboratorier, kontorer, møte- og konferansefasiliteter, bibliotek, lager og annen infrastruktur som sørger for at vi kan drive best mulig forskning.

Les mer Framsenter-bygget »

Ansatte

Her finner du oversikt over ansatte i Framsenteret AS, og ansatte i institusjoner som har kontorer i Framsenterets bygg i Tromsø.

Søk blant alle ansatte »

Konferanser og arrangementer

Framsenteret er en internasjonal møteplass. Vårt konferansesenter inneholder møte- og konferansefasilteter i flere størrelser.

Konferanser og arrangementer

Media service

Vi er behjelpelig med blant annet tilgang til foto, kilder, og statistikk. Vi er også behjelpelig med å skaffe deg kontakt med relevante forskere. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Media service »

Nyhetsarkiv

Les relevante artikler om forskning og forvaltning på klima og miljø i nordområdene. De fleste artiklene er produsert av oss, eller en av de 21 medlemsinstitusjonene.

Se oversikten »