Forskernatt med forskere og improgruppa Gratis Øl!

Nei, vi tuller ikke. Det blir Gratis Øl på forskernatten i Tromsø! Den prisvinnende teaterimprogruppa og forskere fra Framsenteret møtes med mål om å formilde forskning, på hver sin måte.

gratis øl.jpg

Gratis Øl teatersportlag er en improteatergruppe med base i Tromsø. Gruppa holder et høyt nivå og har blitt kåret Norgesmester i teatersport. Denne kvelden, fredag 29. september, har vi gi gitt dem frie tøyler til å tolke forskerne fra Framsenteret som har deltatt på turneen "Forskerne kommer!" i Nordland og Troms. I første akt slipper vi forskerne til, med ulike temaer og eksempler fra forskninga som foregår i Framsenterets institusjoner.

 

Forskernatt i Tromsø: Polaria, fredag 29. september klokken 19.00 (dørene åpnes 18.30)
 

I andre akt blir det ellevill teaterimpro. Hva fikk de med seg av forskninga? Kan dette være den nye måten å formidle forskning på? 
Arrangementet passer for unge voksne.

Forskernatt, eller Researchers’ Night, arrangeres i hele Europa. Vi retter oss mot allmennheten som "edutainment"- aktiviteter, med ønske om å øke folks kunnskap på en underholdende måte. Ordningen hører inn under Marie Curie-tiltakene i EU (Peoples programme) som har som mål å gjøre Europa attraktivt for forskere ved å fremme forskerkarrierer og forskningsmiljøer i Europa.
Arrangementet er en del av Framsenteret sitt engasjement underForskningsdagene 2017 og er støttet av Norges forskningsråd

Vi åpner dørene på Polaria klokken 18.30. Ingen forhåndsreservasjon av billetter. Først til mølla!

NB! Aldersgrense 18 år. Barn i følge med foreldre slipper inn.

lignende nyheter